_

946a5789

Вибираємо письмовий стіл

Автор: admin | Інші меблі | 31 Жов 2000 08:15

Вибираємо письмовий стіл На жаль, колись так улюблений багатьма письмовий стіл зараз вже втрачає своє призначення. Зараз люди «пишуть» в основному за комп’ютером, а значить і столи купують комп’ютерні. Але якщо ви все ж вирішили доповнити свій інтер’єр справжнім письмовим столом, то ми постараємося дати вам кілька цінних порад, щоб ви могли правильно зробити свій вибір.

Вибираємо письмовий стіл →

жаль,

Керівництво з вибору душової кабіни

Автор: admin | Інші меблі | 30 Жов 2000 08:15

Керівництво з вибору душової кабіни Душові кабіни – це відмінне рішення для тих, хто частіше користується ванною кімнатою для прийняття душу, ніж для того, щоб годинами лежати в воді і відпочивати. Душові кабіни як альтернатива ванним стають все популярніше і популярніше: адже вони дозволяють скоротити витрату води в кілька разів (до 400-500%), можуть бути встановлені практично скрізь, відмінно підходять за дизайном до будь-яких інтер’єрів і відрізняються вигідною ціною. Душові кабіни займають значно менше місця чим ванни, що важливо для багатьох. Використання душових кабін можливо там, де немає можливості поставити великий комплекс сантехніки: наприклад, у лікарнях, на виробництві, в дачних будиночках і так далі. Завдяки своєму вдалому дизайну та різних спеціальних можливостям (від різних програм масажу і парильні до можливості слухати радіо або розмовляти по телефону прямо під час водних процедур), душові кабіни стали дуже популярними в багатьох квартирах. Європейський дизайн квартири-студії, до речі кажучи, передбачає саме душову кабіну, а не ванну.

Керівництво з вибору душової кабіни →

всі, піддон,

Як правильно вибрати меблі Набори

Автор: admin | Інші меблі | 29 Жов 2000 08:15

Як правильно вибрати меблі Набори Вибір спальних гарнітурів в наш час вражає своєю різноманітністю. Ви можете обставити свою спальню як у класичному англійському стилі, стилі барокко або ампір з римськими і грецькими мотивами, перетворити спальню на суперсучасну каюту корабля – все залежить від вашої фантазії та наявності коштів. Причому стильовим рішенням спальні обумовлені не тільки зовнішній вигляд і конструкція предметів меблів, а й склад самого гарнітура. Розглянемо дві протилежних, хоча і взаємопроникних напрямки в розвитку меблевої моди – класичне, або традиційне, і сучасне (мінімалістське) – на прикладі спальних гарнітурів. До складу традиційного набору меблів для спалень зазвичай входить двоспальне ліжко, дві тумбочки, комод з висувними ящиками, туалетний стіл або тумба з дзеркалом і великий платтяна шафа. Ліжко в класичному варіанті є спорудою, що складається з красивого високого головах, невеликого елегантного підніжжя і бічних панелей (царг), виконаних в єдиному стилі. Нерідко ліжко буває прикрашена розписом, різьбленням, інкрустацією цінних порід дерева і т.д. (Докладніше див Спальні – Ліжка.) На грати з дерев’яних рейок кладеться матрац, бажано ортопедичний або виготовлений з натуральних матеріалів. (Див. також Спальні – Матраци.)

Як правильно вибрати меблі Набори →

тумбочка,

Меблі для вітальні

Автор: admin | Інші меблі | 28 Жов 2000 08:15

Меблі для вітальні Облаштування вітальні завжди ведеться з особливим азартом і щедрістю. Ще б пак, адже вона повинна володіти справді магнетичним тяжінням, щоб в ній із задоволенням збиралися найближчі вам люди, щоб тут хотілося ділитися секретами, будувати плани на майбутнє, згадувати приємні історії з життя і просто відпочивати … Щоб перетворити вітальню в справжнє місце зустрічей, потрібно з розумом придбати самі значущі предмети обстановки.

Меблі для вітальні →

апаратура,

Вибираємо мякі меблі

Автор: admin | Інші меблі | 27 Жов 2000 08:15

Затишне крісло, м’який пуф або зручний диван … М’які меблі є незамінним елементом в будь-якому інтер’єрі. Проте вибір м’яких меблів – відповідальне заняття, до якого потрібно підійти, врахувавши декілька важливих нюансів.

Перше питання, яке вам необхідно буде вирішити, вибираючи диван або крісло, чи потрібно вам, щоб він розкладався і ставав додатковим спальним місцем. Якщо так, то вибір м’яких меблів починається з вибору механізму трансформації. Тут багато що залежить і від наявності в кімнаті вільного простору, і від частоти використання.

Якщо ви плануєте активно використовувати диван і в доладному і в розкладному вигляді, то найкращий варіант для вас – «книжка» або її вдосконалена варіація – «клік-клак». У ній передбачено проміжне положення спинки або навіть боковин дивана. Ідеальним варіантом для вітальні є механізм трансформації «дельфін» – кутовий диван. У зібраному вигляді на нім може поміститися велика компанія друзів, а в розібраному він являє собою зручне ліжко.

Вибираємо мякі меблі →

Інші меблі

Вікна

Виставки

Загальне

Кухонні меблі

М\'які меблі

Офісні меблі

Поради

Спальна кімната