билеты на Литвинову Чулпан Наилевна Хаматова родилась 1 октября 1975 года в Казани, в семье инженеров. С восьмого класса Чулпан училась в математической. . .

_

946a5789

Нові меблі для нової квартири

Автор: admin | Загальне | 30 Вер 2000 08:15

Нові меблі для нової квартири Попереду вже маячить переїзд, а ви ще не підібрали нові меблі? Перше з чого вам потрібно почати – це позбавитися від старих меблів. Проведіть ретельну ревізію і викиньте всю непотрібну вам меблі. Ту, що ще знаходитися в пристойному стані ви можете роздати або навіть продати. Просто розмістіть на місцевій дошці оголошень або форумі оголошення “віддам задарма або продам меблі” – воно буде набагато ефективніше газетного оголошення.

Нові меблі для нової квартири →

Дзеркала

Автор: admin | Загальне | 29 Вер 2000 08:15

Дзеркала Дзеркало є невід’ємним елементом будь-якого інтер’єру. При цьому воно може грати кілька ролей. Наприклад, візуально збільшувати і розширювати простір або ховати за собою один з елементів меблів. Дзеркало може бути декоративним елементом, прикрашати собою кімнату. Воно може відбивати світло ламп, надаючи приміщенню незвичайний затишний вигляд. Крім того, дзеркало, звичайно ж, може служити своїм прямим призначенням, наприклад, воно необхідне в гардеробній кімнаті або у ванній. Для того щоб правильно вибрати і повісити дзеркало в тій або іншій кімнаті потрібно пам’ятати кілька важливих нюансів.

Дзеркала →

оправа,

Меблі в мережі Інтернет

Автор: admin | Загальне | 28 Вер 2000 08:15

Меблі в мережі Інтернет Ринок меблів в даний час настільки широкий, що від її різноманіття просто очі розбігаються. Як же не заблукати в цьому «морі» меблів і знайти саме те, що вам потрібно?

Салонів, що пропонують купити ту чи іншу меблі, досить багато, щоб покупець міг об’їхати їх, можна побачити і порівняти запропоновану в них продукцію для своїх потреб. Максимум, на що вистачить сил – це об’їхати кілька салонів, що знаходяться відносно недалеко від будинку. Але ж хочеться проглянути якомога більше варіантів і вибрати з них найбільш підходящий. Що ж робити? Тут на допомогу покупцям приходить Інтернет.

Меблі в мережі Інтернет →

Історія розвитку меблевої думки

Автор: admin | Загальне | 27 Вер 2000 08:15

Історія розвитку меблевої думки Скільки існує людство – стільки ж існує меблі в його оселі, на робочому місці, на відпочинку. Меблі оточує людину в абсолютно всіх сферах його діяльності, від різних видів відпочинку до вузькоспеціалізованої діяльності в різноманітних сферах науки і техніки. З розкопок стародавніх цивілізацій до нас дійшли елементи меблів тих часів, які вже тоді нерідко відрізнялися зручністю, якістю і красою обробки. Довгий час єдиним матеріалом для виготовлення меблів було дерево, тому до наших днів майже не дійшли твори античних майстрів. Велика частина старовинних меблів, що збереглася до наших днів, нараховує кілька століть. Проте саме з епохи відродження різьблення по дереву, і відповідно обробка дерев’яних меблів, придбали статус високого класичного мистецтва. Найбільшого поширення даний вид діяльності набув у Європі, західній частині Азії, це обумовлено великою кількістю лісів на даних територіях. Крім того, відкриття нових земель і налагодження морських торгових зв’язків з ними, дало можливість стабільно поставляти деякі цінні породи дерев, які не росли в помірному кліматі Європи.

Історія розвитку меблевої думки →

сфера,

Художня ковка квітів і листя

Автор: admin | Загальне | 26 Вер 2000 08:15

Кування квітів і листя – процес, без якого не обходилося виготовлення практично ні одного виробу в стародавні часи. Майстри з художньої куванні минулого з любов’ю та вмінням виковували елементи прикраси у вигляді вишуканих троянд або трепетно розгорнутих листя дивовижних рослин. Така робота вимагає здібностей, акуратності і відповідного вихідного матеріалу. Такими елементами часто прикрашається ковані меблі.

Художня ковка квітів і листя Спочатку з ковкого матеріалу роблять заготівлю циліндричної форми, яка в руках майстра через час перетвориться на розкішну троянду. Діаметр заготовки повинен бути трохи менше розміру майбутнього квітки. Один кінець заготовки простягається на квадрат.

З іншого кінця належить сформувати три шари; це слід врахувати перед тим, як відрубувати зайвий обсяг. Розділений на три частини залишився ділянку надсекают гострою сокирою у напрямку до осі. При цьому в центрі матеріал залишається недоторканим, і товщина його повинна бути рівною товщині стрижня, раніше відтягнутого на квадрат. У результаті виходять три перекривають один одного шару матеріалу.

Художня ковка квітів і листя →

заготівля, пелюстка, троянда,

Інші меблі

Вікна

Виставки

Загальне

Кухонні меблі

М\'які меблі

Офісні меблі

Поради

Спальна кімната